Algemene ledenvergadering 2022

Weer ‘gewoon’ kunnen afspreken zonder mondkapje en zonder 1,5 meter afstand. Bijzonder geslaagd dus de allereerste bijeenkomst zonder coronamaatregelen. Dit keer gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan Invia Talentenfabriek, Schutting- en Tuingigant.nl. Een mooie start van de BBV-activiteiten.

Aan de Handelsweg 11 in Vriezenveen kregen we een mooie ontvangst voorafgaand aan het officiële gedeelte, de algemene ledenvergadering.

Het openingswoord was aan de voorzitter om te vervolgen met de vergadering. Na de agendapunten kort maar krachtig te hebben besproken hield wethouder Van Abbema een korte terugblik op de afgelopen 3 jaren.

Vervolgens stelden Monique Müller en Irene Rozendaal zich voor. Monique is de opvolgster van Marijke Schipper als programma adviseur economie in Twenterand en Irene is de bedrijfscontactpersoon bij de gemeente.

Daarna was het tijd om de nieuwe BBV-leden voor te stellen. We hebben maar liefst vier nieuwe leden. Weliswaar niet voor iedereen onbekend, maar wel nieuw in de BBV: Bertus Companjen van Companjen Bedrijfwagens, Robert van Wijk van Besd Engineering, Dinand Stroomberg van Kosters Plastics en Robert Vlutters van Vlutters Automotive.

Tot slot hield Bas Winkel, eigenaar, een introductie en liet een mooie film zien van de bedrijven en locatie. We sloten af met een rondleiding door een aantal medewerkers en kregen zo een mooi beeld van wat er allemaal achter de schermen gebeurt.

Natuurlijk sloten we af met een borrel, een heerlijk buffet van TDU Catering en mooie verhalen. Een goed begin van het netwerkjaar wat ons betreft!