Twenterand Werkt!

Twenterandse ondernemers hebben de handen ineengeslagen en gaan ‘Open Bedrijvendagen’ organiseren in de 4 grote kernen van deze gemeente. Ondernemend Twenterand gaat zichzelf presenteren, met het Ondernemershuis als organisator, als een brede verzameling bedrijven waar van alles bloeit en groeit. Voorname doelen zijn de onderlinge bekendheid vergroten en vooral laten zien wat Twenterand allemaal te bieden heeft, onder de noemer ‘Twenterand Werkt!’.

Week vol activiteiten

De open dagen vinden niet tegelijkertijd plaats, elke dag is er een andere dorpskern aan zet om zichzelf van zijn beste kant te laten zien. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals de verkiezing ‘Ondernemer van het jaar’, een grote netwerkborrel, interactieve rondleidingen en nog veel meer. Alle activiteiten worden ondersteund met een regio brede marketingcampagne om ondernemend Twenterand nog beter op de kaart te zetten. 

Kernbijeenkomsten

De organisatie is in handen van het Ondernemershuis Twenterand. Na de zomer worden er in de 4 grote kernen van deze gemeente zogenaamde ‘kernbijeenkomsten’ gepland. Hier worden de ideeën uitgebreid gepresenteerd aan de ondernemers en kunnen ze input leveren om de plannen te versterken. Want het draait natuurlijk om de ondernemer, zij moeten zich zo goed mogelijk kunnen presenteren aan alle bezoekers tijdens ‘Twenterand Werkt’.

Met het oog op de ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt na de zomer de definitieve datum bekend gemaakt van Twenterand Werkt. 

Ondernemershuis Twenterand 
Weitzelweg 6 
7671 EJ Vriezenveen 

Coördinator Rik Pape
info@ondernemershuistwenterand.nl 
www.ondernemershuistwenterand.nl