Nieuwjaarsreceptie 18 januari 2019

Vrijdag 18 januari 2019 werd de traditionele, en goedbezochte, nieuwjaarsreceptie gehouden bij Aalderink Poedercoating en KTL B.V. in Westerhaar. Na een korte presentatie door Gerrit Aalderink werd door middel van een rondleiding door de fabriek de deelnemers een blik in de innovatieve keuken van Aalderink gegund.

Het familiebedrijf Aalderink Poedercoaten en KTL B.V. is opgericht in 1948 en heeft vorig jaar op grootste wijze haar 70 jarige bestaan gevierd. Het bedrijf beschikt over volautomatische poedercoatlijnen en een poedercabine waarmee ieder product, groot en klein verwerkt kan worden. Onder hetzelfde dak is naast Aalderink Poedercoaten en KTL B.V. ook Aalderink Treatment Company (ATC) gevestigd. ATC is een bedrijf dat is gespecialiseerd in voorbehandelen. De juiste voorbehandeling garandeert een uitstekende hechting van de poederlak op het materiaal en voorkomt ongewenste corrosie. ATC en Aalderink Poedercoaten en KTL B.V. werken intensief samen. Een garantie voor een uiterst professionele aanpak.

Na de rondleiding spraken Ben Meulenbeld (voorzitter) en Martha van Abbema (namens de gemeente Twenterand) de aanwezigen toe, waarna Rik Pape (nogmaals) de aandacht vestigde op 650 jaar Vriezenveen en de geplande evenementen voor september dit jaar. Na het officiële gedeelte werd onder het genot van een hapje en een drankje het jaar 2019 ingeluid, terugkijkend een geweldige en mooie middag/avond. De volgende activiteit staat gepland op 11 maart 2019 waar bij ‘De Piep’n’ de Algemene Ledenvergadering zal worden gehouden.